Wyniki
Pobierz dane XMLDrukuj informacjęSzczegóły informacji
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty na zamówienie pn. Zorganizowanie i przeprowadzenie kursu zawodowego w branży gastronomicznej w zakresie "Zasady prawidłowego żywienia wraz z analizą składu ciała" w ramach projektu "Modernizacja kształcenia zawodowego w Mieście Zielona Góra - projekty realizowane poza formułą ZIT"
Niniejszy dokument jest wersją archiwalną.
Informacja ogłoszona dnia 2019-03-01 09:03:31 przez Jerzy Wojtkowiak
Załączniki
Pobierz dane XML Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty na zamówienie pn. Zorganizowanie i przeprowadzenie kursu zawodowego w branży gastronomicznej w zakresie "Zasady prawidłowego żywienia wraz z analizą składu ciała" w ramach projektu "Modernizacja kształcenia zawodowego w Mieście Zielona Góra - projekty realizowane poza formułą ZIT" Drukuj informację Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty na zamówienie pn. Zorganizowanie i przeprowadzenie kursu zawodowego w branży gastronomicznej w zakresie "Zasady prawidłowego żywienia wraz z analizą składu ciała" w ramach projektu "Modernizacja kształcenia zawodowego w Mieście Zielona Góra - projekty realizowane poza formułą ZIT"